Kunnskapsturneen i Drammen

Start: 09.09.2010 18:00
Slutt: 09.09.2010 21:00
Sted: Union Scene
Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

Kunnskapsturneen i Drammen 9. september 
Union Scene, kl. 18.00-21.00

Påmelding: Buskerud Idrettskrets - www.kompetanseuka.no
Spørsmål til: Hanne-Kristin B. Kvarme
tlf: 32016106 / 97735618
Påmeldingsfrist: onsdag 1. september 2010
Pris: Gratis!
Konferansier: Geir Arne Bore
Samarbeidspartner: Norsk Tipping

 

Idrettskretsens hjemmeside

Last ned plakat (0,8 MB)

Vel møtt!Foredragsholderne er fotballspiller Alexander Aas tidligere OL-mester i håndball Else-Marthe Sørlie Lybekk, overlege ved Olympiatoppen Lars Kolsrud, prosjektleder "Med idretten mot homohets" Håvard Øvregård og rådgiver for idrett for funksjonshemmede Mads Andreassen. Også idrettspresident Tove Paule kommer.

Alexander Aas (født 14. september 1978 i Skien) er fotballspiller i Strømsgodset. Han har tidligere spilt for Odd Grenland og danske Odense BK. Aas har åtte A-landskamper og en rekke kamper for aldersbestemte landslag.


 

Else-Marthe Sørlie Lybekk er prosjektleder i Sunn jenteidrett. Hun har 215 landskamper i håndball, 3 EM-gull, 1 VM gull og 1 OL-gull. Spilte i fem år som proff i tyske HC-Leipzig. Har utdannelse fra blant annet PR og markedsføring (bachelor) og tar nå en master i organisasjon og ledelse.Lars Kolsrud har jobbet med norsk toppidrett i nesten 40 år. De siste 11 årene har han vært overlege i Olympiatoppen og hatt det medisinske hovedansvaret for mange av våre beste og mest profilerte utøvere.
Håvard B. Øvregård (35) er rådgiver i NIF sentralt på seksuell orientering og inkludering. Håvard var prosjektleder for prosjektet ”Med idretten mot homohets” i perioden 2007-2009. Han har arbeidet med inkludering og anti-diskriminering nasjonalt og internasjonalt, blant annet i Norsk Folkehjelp og European Youth Forum.Mads S. Andreassen (28) er fagkonsulent for Idrett for funksjonshemmede i NIF sentralt. Mads var før dette utviklingskonsulent i Norges Funksjonshemmedes Idrettsforbund, og arbeidet to år i sørlige Afrika for Idrettens Fredskorps.
Tove Paule ble valgt til Norges første kvinnelige idrettspresident under Idrettstinget i mai 2007. Hun er tidligere generalsekretær i Norges Gymnastikk- og Turnforbund, og ekspertkommentator i NRK. Medlem av mange internasjonale fora/komiteer i internasjonal turn.

 

© 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.