Sigurd Rushfeldt mottok Finnmark idrettskrets sitt diplom og hederstegn for aktiv innsats. Her sammen med organisasjonssjef Trond Østgård og nestleder Ole Dyrstad i idrettskretsens styre. 

Hederstegn og bragdpokal

Sigurd Rushfeldt og Helmer Birkely ble tildelt Finnmark idrettskrets hederstegn, mens Roger Dahl mottok bragdpokalen for sin seier i Finnmarksløpet.

14.05.2012 13:41 Linda Follesø
Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

Innehaver av scoringsrekorden i norsk toppfotball, Sigurd Rushfeldt, ble tildelt Finnmark idrettskrets hederstegn for aktiv innsats. Fotballhelten fra Vadsø har aldri glemt hvor grunnlaget for karrieren ble lagt og han er et godt forbilde og en viktig inspirasjonskilde for utøvere fra Finnmark. Rushfeldt mottok også Finnmark fotballkrets sin hederspris. Både idrettskrets og fotballkrets ytret ønske om å en gang i fremtiden kunne få dra nytte av Sigurds kompetanse i Finnmark. Hovedpersonen selv utelukker ikke en retur, men sier at dette neppe vil skje med det første.

Hederstegn til Helmer Birkely
Helmer Birkely fra Porsanger ble tildelt Finnmark idrettskrets hederstegn for administrativ innsats. Han har vært aktiv både som utøver og trener innenfor fotballen i Finnmark, men det er for sin administrative kontroll og innsats gjennom en årrekke han hedres spesielt. Få mennesker i Finnmark har bedre oversikt over fotballen i fylket enn Helmer.

 
May Bente Eriksen fester hederstegnet på jakken til Helmer.


Bragdpokal til Roger Dahl
Hundekjører Roger Dahl fra Alta trekkhundklubb ble tildelt bragdpokalen for 2011 for sin seier i Finnmarksløpet. Han fikk overrakt pokalen fra generalsekretær Inge Andersen i NIF.
- Det er mange som gjør en viktig jobb, så denne går til flere enn meg, sa Dahl som hadde med seg samarbeidspartnere Trine K. Lyrek og Johnny Trasti på utdelingen i Vadsø.

Generalsekretær Inge Andersen i NIF overrakte Finnmark idrettskrets sin bragdpokal for 2011 til hundekjører Roger Dahl.

 

© 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.