Tidligere Tromsø-spiller og mestscorende i tippeligaen, Sigurd Rushfeldt, kommer for å prate om vinnerkultur når Finnmark idrettskrets holder tingseminar i Vadsø i mai. Foto: TIL

Rushfeldt kommer, gjør du?

I forbindelse med FIKs ting i Vadsø i mai, arrangerer vi et tingseminar der hovedtemaet er idrettsglede. Målkongen Sigurd Rushfeldt er blant foredragsholderne.

22.03.2012 11:18 Linda Follesø
Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

12.-13. mai holder Finnmark idrettskrets sitt ting i Vadsø. Fredag 11. mai fra klokken 18.00-20.30 og lørdag 12. mai fra klokken 09.00-10.30 arrangerer vi et tingseminar der hovedtemaet er idrettsglede.

På fredag kommer tidligere Tromsø-spiller og innehaver av scoringsrekorden i tippeligaen, Sigurd Rushfledt, for å snakke om vinnerkultur. Leder Roger Finjord i Finnmark Fotballkrets tar for seg temaet idrettsglede og bolyst. Generalsekretær Inge Andersen i Norges idrettsforbund vil snakke om idrettens betydning i samfunnet.

Seminaret fortsetter lørdag med innlegg av leder Trine Lise Andersen i Olympiatoppen Nord om olympiatoppens satsing i Finnmark. Avslutningsvis vil Knut-Eirik Dybdal presentere storsatsingen Arctic Race of Norway.

Program

Seminaret er åpent både for tingdeltakere, idretten forøvrig, næringslivet og andre interesserte.

Vi oppfordrer alle som skal på tinget til å få med seg seminaret i forkant. Selve tingforhandlingene starter lørdag klokken 13.00. Før forhandlingene er det lunsj klokken 12.00. På kvelden er det festmiddag fra klokken 20.30. Her blir det utdeling av bragdpokal, hederstegn og idrettsmerker

Av hensyn til hotellbestilling, trenger vi påmelding innen onsdag 11. april. Send e-post til finnmark@drettsforbundet.no eller ring 78 46 02 60. Deltakelse på tingseminaret er gratis. FIK dekker opphold for sine gjester, samt for inntil to representanter fra hvert idrettsråd. Informasjon om påmelding og priser.

All informasjon vedrørende tinget finner du på www.finnmarkik.no under "Om idrettskretsen". Her vil også sakspapirene bli lagt ut en måned før tinget.

 

© 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.