Foto: Martin Hafsahl

Kronprinsen besøkte Sjømannskirken

HKH Kronprinsen besøkte mandag Sjømannskirken i London under sitt besøk i OL-byen.

30.07.2012 16:00    
Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

Kronprins Haakon besøkte kirken sammen med idrettspresident Børre Rognlien og generalsekretær Inge Andersen. Sjømannskirken hadde forberedt seg vel for besøket, og serverte en enorm vaffel-kake, akkompagnert av musikk ved Gisle Børge Styve Trio.

De mange fremmøtte, både fastboende, besøkende og norske pressefolk, fikk høre at Kronprinsen var veldig fornøyd med sitt korte men innholdsrike OL-besøk. Kronprinsen nevnte en rekke høydepunkter fra sine mange besøk på arenaene, blant annet skyting, håndball, roing og svømming, og trakk særlig fram målgangen til Alexander Kristoff i bronseløpet på sykkel som et spesielt godt minne. Kronprinsen avslørte også en ekstra interesse for sandvolleyball, og satte stor pris på å ha fått se en kamp med Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr. Avlutningsvis ble Kronprinsen bedt om å tippe antall medaljer til den norske troppen, men nøyde seg med et smil å anta at det ville ligge et sted mellom 2 og 25 medaljer.

 

Foto: Martin Hafsahl

 

 Se flere bilder på http://www.flickr.com/photos/idrettsforbundet/

 

 

 

 

© 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.