Hovedkomiteen for Ungdoms-OL

Idrettspresident Børre Rognlien, idrettsstyremedlem Karette Wang Sandbu og styremedlem i Norges Studentidrettsforbund, Line Eskerud, er de NIF-oppnevnte medlemmene av hovedkomiteen for Ungdoms-OL 2016.

12.06.2012 09:34 Martin Hafsahl
Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

I følge vedtektene for selskapet Lillehammer Youth Olympic Games Organising Committee (LYOGOC) skal det oppnevnes en hovedkomité som et rådgivende organ for selskapets styre. NIF, som en av LYOGOCs eiere skal utnevne tre medlemmer av komiteen.

Idrettsstyret har tidligere utpekt idrettspresident Rognlien og idrettsstyremedlem Wang Sandbu og bedt Studentidrettsforbundet om å nominere kandidater. Av de to foreslåtte kandidatene, falt idrettsstyret ned på Eskerud som NIFs siste oppnevnte medlem.

Line Eskerud (26) har to perioder bak seg i styret i Studentidrettsforbundet, jobber som aktivitetskonsulent i Skiforeningen, og har en mastergrad fra Norges idrettshøgskole i sports management.

 

© 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.