Årets ildsjeljury består av Børre Rognlien, Ingrid Kristiansen (leder), Eirik Kvalfoss, Marit Breivik og Kjetil André Aamodt. Jurymedlem Karoline Dyhre Breivang var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Fem finalister klare til Årets ildsjel

Av hele 2500 nominerte har ildsjeljuryen nå klart å plukke ut fem finalister til prisen Årets ildsjel som deles ut på Idrettsgallaen 8. januar 2011.

26.11.2010 00:00 Geir Owe Fredheim
Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

I juryen for Årets ildsjel sitter Ingrid Kristiansen (juryleder), Kjetil André Aamodt, Marit Breivik, Eirik Kvalfoss, Børre Rognlien og Karoline Dyhre Breivang. De har vært gjennom en vanskelig utvelgelsesprosess, men klarte til slutt å ende opp med fem finalister.   

Fjorårets nominasjonsrekord på 1500 ildsjeler ble ettertrykkelig knust i år med hele 2500 nominasjoner. Den rekordstore oppslutningen viser at det er mange frivillige der ute, og at norsk idrett trenger dem. Nå fremstår prisen, som  deles ut i takknemlighet til én person som har lagt ned en betydelig innsats i sitt idrettslag, som den aller viktigste på Idrettsgallaen.

De fem finalistene blir i løpet av uke 48 overrasket med et hjemmebesøk fra NRK og en idrettskjendis i uke 48.

Folkeavstemningen på nrksport.no/idrettsgalla begynner i midten av desember. Da er det også mulig å se presentasjonsvideoer av kandidatene. 

 

© 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.