Kronprinsen i Hovedkomiteen for Ungdoms-OL

HKH Kronprins Haakon har takket ja til å bli Kulturdepartementets representant i Hovedkomiteen for Ungdoms-OL 2016 på Lillehammer.

18.06.2012 17:20 Martin Hafsahl
Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

Det fremkommer i en pressemelding fra Kulturdepartementet:

"HKH Kronprins Haakon har takket ja til å bli Kulturdepartementets representant i Hovedkomiteen for de olympiske vinterleker for Ungdom i 2016. Lekene avholdes på Lillehammer, Gjøvik, Hamar og Øyer. Hovedkomiteen skal være rådgivende organ for styret i Lillehammer Ungdoms-OLs Organisasjonskomité AS (LYOGOC). Kronprinsen vil være til stede på Lillehammer 19. juni under IOC-president Jacques Rogges besøk i anledning av de olympiske ungdomsleker.

Hovedkomiteen vil bestå av medlemmer oppnevnt av Kulturdepartementet, Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité og Lillehammer kommune, samt medlemmer oppnevnt av styret i LYOGOC, fra kommuner, fylkeskommuner, særforbund og idrettskretser, samt offentlige etater og andre organisasjoner".

Kommer til Lillehammer allerede i morgen
HKH Kronprins Haakon kommer til Lillehammer allerede i morgen, tirsdag 19. juni for å møte IOC-president Jacques Rogge i anledning lanseringen av Ungdoms-OL 2016.

Les mer om besøket fra IOC, HKH Kronprins Haakon og kulturminister Anniken Huitfeldt til Lillehammer tirsdag 19. juni

 

Seminar på Lillehammer tirsdag: Dette er Ungdoms-OL 

 

Se også:

Hovedkomiteen for Ungdoms-OL
Idrettspresident Børre Rognlien, idrettsstyremedlem Karette Wang Sandbu og styremedlem i Norges Studentidrettsforbund, Line Eskerud, er de NIF-oppnevnte medlemmene av hovedkomiteen for Ungdoms-OL 2016.


 

 

© 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.