Samarbeidspartnere

Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

 

 er idrettens generalsponsor. Norsk Tipping har gjennom årene hatt et nært markedsmessig samarbeid med norsk idrett. Avtalen viser viktigheten av Norsk Tippings samarbeidende rolle med idretten. Avtalen er bygget opp rundt prosjekter som tar vare på både topp- og breddeidrett, samt verdi- og kunnskapsbaserte prosjekter.

ønsker å gjøre det mulig for barn og unge å drive idrett på sine premisser, og gi talenter mulighet til å lykkes med idretten sin. Avtalen med NIF har en helhetlig tilnærming til norsk idrett, hvor både toppidrett og barne- og ungdomsidrett inngår som elementer.

 har som mål å være idrettens flyselskap. Gjennom denne avtalen ønsker SAS å tilby enkle reiseløsninger som videre vil forsterke samarbeidetmed idretten.

har gjennom samarbeidsavtalen satt søkelys på fysisk aktivitet, kostholdsvaner og matglede. TINE ønsker å styrke topp- og breddeidretten, samt konkurransefrie
aktiviteter i Norge gjennom samarbeid med særforbundene.
TINE har hovedfokus på barn og ungdom gjennom
blant annet TINE Fotballskole og TINE -stafetten og
samarbeider med Olympiatoppen for å styrke ernæringskompetansen innen idretten.

er en av verdens mest kjente produsenter
av sportsklær. Samarbeidsavtalen innebærer at
utstyrsprodusenten er totalleverandør av klær for OL og
Paralympics i Vancouver i 2010 og London i 2012. Phenix
eies av China Dongxiang Group og importør av Phenix
i Norge er Interplaza Sport.

er Norges største kommersielle radioaktør. For P4 er sport en av de viktigste satsingsområdene. P4 samarbeider med NIF både redaksjonelt og kommersielt gjennom avtalen.


 er som bemanningsselskap markedsledende både globalt og nasjonalt og samarbeider blant annet med Den internasjonale olympiske komité (IOC) og Olympiatoppen om karriereveiledning for idrettsutøvere. Kjernevirksomheten er formidling av
midlertidig og faste ansatte til alle private og offentlige
virksomheter. Adeccos virksomhet dekker de fleste
fagområder.

er opptatt av både toppidrett og breddeidrett, med
spesielt fokus på å utvikle fellesprosjekter for å styrke breddeidretten. I denne satsingen blir nettavisen dagbladet.no sentral gjennom en landsomfattende kampanje for å fremme det norske folks fysiske form, styrke frivilligheten og gi barn og unge
et enda bedre tilbud gjennom idretten. Dagbladet er sentral i den årlige «Klubben i mitt hjerte»-kåringen. Dagbladet er også partner og støttespiller i «Team Paralymics»-konseptet.


 ÅF er et ledende teknisk konsulentselskap. ÅFs fokusområder er energi og miljø, infrastruktur og industri. Selskapets base er i Europa, med virksomhet og kunder over hele verden. ÅF er Green Advisor for de olympiske komiteene i Norge, Sverige, Finland og Sveits. Dette samarbeidet hjelper idretten på vei mot de mest miljøvennlige og bærekraftige løsningene i sin administrasjon og drift. 

Jet Set Sports er Norges idrettsforbunds offisielle leverandør av billetter til De olympiske leker. Avtalen gjelder for billetter og gjesteprogram til OL i London 2012, Sotsji 2014 og Rio de Janeiro 2016. I tillegg har Jet Set Sports inngått en seks år lang sponsoravtale med Norges idrettsforbund.

 og Norges idrettsforbund startet i 2011 en mobilreturkampanje. Kampanjen er en del av Telenors returprogram, og gir idrettslagene mulighet til både å skaffe ekstra inntekter til idrettslaget, samt å være med på å beskytte miljøet gjennom tilrettelegge for sikker innsamling, gjenbruk og resirkulering av gamle mobiltelefoner. Telenor er også med i "Team Paralympics". http://www.telenor.no/openmind/


-------------------------------------------------------------

Team Paralympics:


 er sammen med Norsk Tipping, If, Telenor og Dagbladet, hovedsamarbeidspartner til «Team Paralympics». Jysk er et internasjonalt danskeid konsern som opererer innenfor bransjene boliginnredning og boligtekstiler.

er NIFs offisielle leverandør av leiebiltjenester. Avtalen er gjort gjeldende for alle særforbundene, klubbene , idrettslagene og idrettsutøvere i Norge.


 og Norges idrettsforbund har inngått en leverandøravtale som gir samtlige idrettslag rabatter på utstyr og tjenester til avfallshåndtering for arrangementer.

 

© 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.