Utmerkelser og priser

På disse sidene ligger informasjon om Æresmedlemmer Hans Majestet Kongens Pokal, Egebergs Ærespris, Gullklubben, Årets ildsjel, Idrettsgallaen og kampanjen Klubben i mitt hjerte.

Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

Æresmedlemmer / plakettvinnere Norges idrettsforbund
Æresmedlemmer av Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite

Egebergs ærespris
Kammerherre Egebergs Ærespris ble opprettet i 1919, og er norsk idretts høyeste utmerkelse.

Gullklubben
Vinnere av olympiske gullmedaljer

Porsgrunds Porselænsfabriks Ærespris
En ren kvinnepris og deles ut til en kvinne, som i et kalenderår har vist fremragende prestasjon(er) i en idrettsgren innen Norges idrettsforbund.

Kongepokal 
Hans Majestet Kongens Pokal er et trofé som tildeles de fleste idretter som er organisert i Norges idrettsforbund, til den kvinne og mann som leverer det antatt beste resultat under et senior-NM.

Idrettsgallaen
Idrettsgallaen arrangeres hvert år første eller andre lørdag i januar. Den sendes direkte på NRK, og er idrettens egen prisutdeling.

Årets ildsjel
Hvem er ildsjelen i ditt idrettslag? Idrettsgallaen deler hvert år ut en pris for å hedre menneskene som står bak og bidrar til et solid arbeid for sin klubb.

Klubben i mitt hjerte
Norges idrettsforbund, Nordea, P4 og Dagbladet står sammen om kampanjen ”Klubben i mitt hjerte”.

Grasrotprisen
Kunne du tenke deg å vinne 50.000 kroner til ditt idrettslag? Norges idrettsforbund og Norsk Tipping deler ut Grasrotprisen som skal gå til ungdomstiltak i idretten.

 

© 2009 - Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité
Alt innhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Innholdet kan ikke benyttes kommersielt uten samtykke fra Norges idrettsforbund.